Dag uit mijn leven | shoppen met Tané

Mijn vorige video was een challenge met Tané, maar ik had die dag ook gevlogd. Deze vlog/dag uit mijn leven komt dus vandaag online. Het is nog wel van in de vakantie, maar zoveel speciale dingen zijn er ook weer niet gebeurd. We hebben geshopt en zijn naar de kermis gegaan. Ik vond het super gezellig dus jaa, veel plezier met kijken!

Loves

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s