Outfit | Engeland

IMG_9425

Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie. Ik was op vakantie in Engeland en daar was het weer niet super warm, dus vandaar de niet hele blote outfit :). Ik wilde al een tijdje een boyfriend jeans hebben en deze hebben jullie denk ik ook al gezien in mijn sale shoplog. Hierin zei ik ook dat ik hiermee nog een outfit blogpost wilde maken, dus hier is hij dan! I hope you like it ❤

IMG_9461 IMG_9441IMG_9426

IMG_9432

IMG_9445

Boyfriend jeans – Zara
Croptop – Primark
Armband – Primark
Pet – Engeland
Nikes – Pro

Ik heb deze boyfriend jeans bij de Zara gekocht, maar het was nog een heel gedoe met de maten. Normaal heb ik maat 36, maar ik heb wel wat bredere heupen, dus omdat een boyfriend jeans best laag zit, was 36 net te klein, maar 38 weer te groot. Uiteindelijk koos ik voor maat 38, want die zat dan nog wat baggier. Omdat de broek zelf al een beetje een eyecatcher is, hield ik de rest iets simpeler. Een croptop met streepjes (ik houd van streepjes haha), een gouden bangle armband en natuurlijk mijn Nikes. Ik moet echt nog andere schoenen hebben. Als laatste mijn nieuwe pet die ik in Engeland heb gekocht. Ik ben er echt helemaal verliefd, maar voor op school zou ik deze wel weglaten.

Hoe combineren jullie een boyfriendjeans?

Loves

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s