Diary Engeland | Gokken & high tea’s

IMG_9126

He mensen, ik zit hier al een tijdje in Engeland en dacht, laat ik maar weer eens een diary maken. Ik vind diary’s altijd heel leuk om te schrijven, omdat het me doet terug denken aan alle leuke momenten die ik hier heb meegemaakt. Deze deel ik dan ook heel graag met jullie.

IMG_9202 IMG_9070

IMG_9133

DSCN1322

IMG_9308

Oké, ik moet snel zijn, want we gaan straks naar Oxford; de universiteit. Misschien kan ik daar ook nog wel aan een studiebeurs komen haha. We hebben deze vakantie best veel gedaan. Ten eerste, heel veel gelopen! Gelukkig vond ik het dit keer niet heel erg (al ben ik normaal gesproken niet echt van het lopen). We hebben van alles gezien. Bossen, stranden, kastelen, watervallen, rivieren en het is ook nog eens heel goed voor de lijn ;). Natuurlijk hebben we ook fish and chips gegeten. Eerlijk gezegd stelde ik me er niet heel veel van voor, maar het was echt super lekker. Zeker een aanrader dus. Ook een aanrader zijn de high tea’s hier. We kregen een etagère met super lekkere hapjes. Ik lust geen thee ‘pretverpester’, maar kreeg een hele kan met waterige ranja voor me alleen ‘JUM JUM’ haha. Verder hebben we gegokt. Uhu, inderdaad gegokt. Er was een speelhal en ik moest er gewoon doorheen lopen. Jammer genoeg speelde ze alleen met 2 pence muntjes, dus we vonden wel muntjes op de grond en in de apparaten, maar dat was niet meer dan 8 pence bij elkaar (12 cent in totaal).
Dat was het wel weer. Ik moet nu snel gaan.

Loves

Advertenties

2 reacties op ‘Diary Engeland | Gokken & high tea’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s