Review|Paper towns

Vandaag een iets korter, maar wel heel leuk artikel; namelijk een review van een film waar ik al heel lang benieuwd naar was. Ik heb het over Paper Towns. Dit is een tweede verfilming van een boek van John Green. Omdat er aan The fault in our stars niet te tippen valt, wilde ik, toen ik hoorde dat deze film eraan kwam, hem ook gelijk zien. Jammer genoeg kon ik hem niet kijken bij de voorpremières, maar het is me wel gelukt om kaartjes te krijgen voor de eerst volgende keer dat hij in de bioscoop kwam (première) samen met Floor. Ik deel graag mijn mening over deze nieuwe film: Paper Towns!

Kort samengevat; de film ‘Paper Towns’ gaat over Margo en Quentin. Ze zijn elkaars buren en vroeger ook elkaars beste vrienden, maar zijn langzaam uit elkaar gegroeid. Margo is heel avontuurlijk en houdt van mysteries, terwijl Quentin niet veel durft en liever toekijkt. Margo hoort meer tot de populairdere types op school en alles is goed, tot ze opeens verdwijnt. Quentin blijkt een van de enige te zijn die zich druk maakt en daarom gaat hij met zijn vrienden opzoek naar Margo. Zo wordt zij het mysterie waar ze zelf zoveel van hield.

Quentin wordt gespeeld door Nat Wolff, die je misschien ook al kent van The fault in our stars. Daar speelt hij Isaac. Margo wordt gespeeld door Cara Delevingne. 

Ik had door The fault in our stars hele hoge verwachtingen van deze film. Sommige mensen zagen Paper Towns zelfs als het vervolg hierop, maar dat is echt niet zo. Dit is een heel ander verhaal. Ik zal niet spoilen, hoe graag ik dat ook wil haha. Ik had de film heel anders in gedachten, want ik verwachtte veel huil en liefdes scènes (zoals The fault in our stars), maar die kwamen niet. Toch vind ik de film echt super leuk. Heel origineel en op de goede momenten heel grappig. Ook zit er een hele grote verassing in, maar dat zul je vanzelf wel zien. Ik raad je dan ook zeker aan om deze film te gaan kijken!

Loves
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s