Outfit | Natuur & Zen

 

 

IMG_8968

Het Nederlandse weer blijft maar schommelen van heel warm, naar herfstig koud. Je wordt er niet vrolijker van. Daarom heb ik vandaag voor jullie weer een outfit die er net tussenin zit. Voor een dag waar de temperatuur precies goed is. Ik ben een beetje out of my comfort zone gegaan, maar dat is ook wel goed.

IMG_8946

IMG_8942

IMG_8935IMG_8903IMG_8921

IMG_8980

Ik houd van deze outfit. Hij is zo comfortabel en is eigenlijk ook tijdloos. De tuinbroek komt elk jaar weer terug met dan steeds een andere draai eraan. Dit jaar zijn het de gaten. Ik heb ervoor gekozen er een oversized shirtje op te doen en een bandana om mijn hoofd. Klaar om op pad te gaan! Ik voelde me eerst een beetje oncomfortabel in deze outfit, want het valt wel op, maar nu voel ik me er echt helemaal zen in. Het voelt als mijn tweede huid. Ik ben er helemaal blij mee. Je kunt in plaats van een lange tuinbroek, natuurlijk ook een korte aandoen. Het ligt vooral aan het weer.

Verder is deze outfit perfect als je iets avontuurlijks of sportiefs gaat doen. Bijvoorbeeld survivallen of naar het bos.

Bandana – Zeeman
Shirtje – Only
Tuinbroek – Zara
Nikes – Pro
Advertenties

2 reacties op ‘Outfit | Natuur & Zen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s