Oude Camera’s en opruimen

IMG_8862

Dit artikel is echt heel anders dan al mijn andere artikelen, maar ik dacht: why not? Ik was gister bij opa en oma en daar hadden we het over oude camera’s en hoe leuk en mooi die analoog camera’s waren. En toen kwamen we erachter dat opa en oma die nog hadden liggen! Hoe tof! En zo lief dat opa en oma waren, mochten we ze hebben. Ik ben er echt heel blij mee en vertel jullie er dan ook graag meer over!

IMG_8860In mijn kast zat allemaal rommel. Een keer in de zoveel tijd ruim ik dat allemaal op en zet ik alles op een andere plek. Ik kan er namelijk echt niet tegen dat alles zo lang op dezelfde plek blijft staan. Ik heb heel mijn kast opgeruimd en daardoor kwam er een plank vrij. Daar staan nu deze camera’s en zo ziet het er nu uit. Op de achterwand hangen foto’s en aan de zijkanten staan de oude lenzen die ik erbij kreeg en een grote hoes van de rechter camera. Verder ligt er nog een krant voor het oude effect haha :).

IMG_8889
Silette – 1955 Hoe leuk, de lens zit nog aan de camera vast haha.
IMG_8871
Canon AE-1 – 1976

Ik het deze twee camera’s gekregen. De bovenste is de oudste. Hiermee zijn de baby foto’s van mijn moeder gemaakt en volgens mij ook nog de trouwfoto’s van opa en oma. Super leuk. Als ik er doorheen kijk, lijkt mijn kamer net een grote foto. Het doet me denken aan alle ouderwetse foto’s die je altijd in films ziet. Dat gevoel heb ik nog sterker bij de onderste. Deze heeft trouwens een super goede lens. Overal waar je kijkt zier er echt zoveel mooier.

IMG_8887
Canon Zoom lens FD 70-150mm 1:4,5

IMG_8880

Verder heb ik deze twee lenzen erbij gekregen. Een kleine en deze hele grote. Hij zoemt anderhalve meter in. Echt heel mooi en hij past op de Canon AE-1. Heb ik ook al geprobeerd, maar doe ik nooit meer want ik kreeg bijna de normale lens er niet meer op haha.

Ik hoop dat jullie dit artikel een beetje leuk vonden. Ik heb echt geen idee wat jullie hiervan vinden en ben er dan ook heel benieuwd naar.

Loves
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s