Diary | Friends picknick

IMG_8532

Ik had vandaag een picknick met mijn friends en het was echt super gezellig. We hebben heel veel leuke foto’s gemaakt en toen ik vroeg of ik ze op mijn blog mocht zetten werd er super leuk gereageerd, dus hier; een diary van de picknick :). Het was super gezellig en we hebben echt heerlijk gegeten. En trouwens, er zal een verhaal volgen van het avontuur hoe deze foto is gemaakt.

Food

IMG_8478  IMG_8489

IMG_8525
Made by Anouk haha

First het eten!! Iedereen nam wat mee: koekjes, snoep, fruitsalade, energie, cup cakes etc. Ik maakte kipfilet wraps met sla, pesto en pijnboompitjes. Het was super lekker allemaal. Ow en tip, als jullie een keer gaan picknicken: neem iets van een koeling of een grote emmer met koud water mee, want al het eten en drinken wordt echt heel snel warm.

Fotoshoot ❤

IMG_8726 IMG_8659 IMG_8716

Toen gingen we een beetje los met de foto’s in onze fotoshoot. De raarste posities en gekste gezichten staan nu voor altijd op deze computer opgeslagen haha. Het bleken uiteindelijk 243 foto’s te zijn, maar ach hè… Deze foto’s zijn van boven naar beneden met Douae, Anouk en Kelly genomen. En Kelly als je dit leest: je bent echt zooo fotogeniek. I’m jealous :).

En nog meer foto’s…

IMG_8584 IMG_8526 IMG_8744

IMG_8596

De eerste foto van dit artikel is trouwens gemaakt door een random guy die het gras aan het maaien was. We wilde graag allemaal op de foto staan, dus toen hij uit zijn rare machine met wielen stapte, vroegen we of hij een foto van ons wilde maken. Ik heb gewoon een nieuwe vriend gemaakt haha.
Ik wilde nog graag wat foto’s alleen en er zijn echt zoveel leuke foto’s die we hebben genomen met zijn alle. Het liefst zet ik ze allemaal op mijn blog, maar dat ging jammer genoeg niet. Het was echt zo gezellig en picknicken is echt zo leuk om met je vriendinnen te doen. Het is echt zo’n kinderherinnering die ik moest naleven haha.

IMG_8575

Dat was mijn diary alweer. Echt super veel foto’s deze keer, maar ach.

Loves
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s