Mijn favoriete Netflix series

Ik heb jullie eigenlijk nog nooit op de hoogte gebracht van mijn favoriete films, boeken of series. Dat ga ik vandaag dus doen. Geen Spangas of Het huis Anubis, maar echte hardcore Netflix series haha. Netflix is echt mijn liefde deze vakantie. Elke dag kijk ik zeker wel een film of aflevering van mijn favo serie. Ik heb vier series die ik volg (of heb uit gekeken) en wil mijn drie favoriete graag met jullie delen. Laten we beginnen!

Pretty Little Liars

Een hele goede trailer kon ik niet vinden, maar het gaat eigenlijk over een vriendinnengroep (Alison, Aria, Emily, Hanna en Spencer)  die uit elkaar wordt gedreven door de vermissing van een van hun beste vriendinnen (Alison). Na een jaar werd haar lichaam gevonden en na haar begrafenis staat hun leven op zijn kop. Ze krijgen sms’jes van een anoniem persoon: A. A doet er alles aan om hun leven te ruïneren. Relaties gaan kapot en vriendschappen worden gebroken, maar ze blijven wel bij elkaar. Ze kunnen namelijk niemand vertellen wat er aan de hand is, want als ze dat doen, zal A hun grootste geheim naar buiten brengen…

Best eng hè, hahahaha. Ik kreeg echt al kippenvel bij de trailer zelf. In ieder geval, ik lig tot ’s nachts in bed om deze serie te kijken. Als je er eenmaal aan begonnen bent kan je niet meer stoppen. Geloof me deze serie is echt zo goed.

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries gaat over Elena, een dood gewoon meisje die haar ouders is verloren met een auto ongeluk. Ze is er kapot van een heeft alleen haar tante en broer nog, maar snel verandert alles. Stephan verschijnt in haar leven, een vampier die een heel verleden met zich heeft meegebracht. Later ontmoet ze ook Damon, Stephans broer, hij is iets minder vriendelijk. Nu dit alles al een hele verandering in Elena’s leven is, komt ze er ook nog achter dat ze een weerwolf en heks als vrienden heeft. En dan is ze zelf ook nog eens de dubbelganger…

Deze serie is iets meer fantasie, dus als je niet houdt van weerwolven, heksen en vampieren, raad ik je deze serie ook zeker af. Ik ben er wel helemaal dol op en heb hem al afgekeken. Er komt volgens mij nog een seizoen 7. Ik vind deze serie ook echt super leuk, maar soms was hij een beetje langdradig. Toch ben ik een mega TVD fan!

Lost

Een vliegtuig crasht op een eiland en er zijn wonderbaarlijk veel overlevende. Ze moeten samen zien te overleven en contact zoeken met de buitenwereld. Het eiland blijkt verre van normaal te zijn en er verdwijnen en verschijnen verschillende mensen. Geheimen komen boven water en iedereen komt steeds meer van elkaar te weten. Persoonlijke problemen worden elkaars problemen en alles verandert als ze erachter komen dat ze niet de enige zijn op het eiland en hun crash niet zomaar een ongeluk was…

Lost ligt tussen TVD en PLL in. Het is best veel fatasie, maar minder dan TVD. Ik heb deze serie samen met Laudine helemaal uitgekeken en ik ik moet zeggen, het is een hele goede serie. Heel anders, maar heel goed. Er gebeurt veel, dus je moet er wel de hele tijd bij blijven, maar het is echt de moeite waard.

Dit waren mijn drie favoriete Netflix series. Ik hoop dat jullie er wat aan hadden en laat me zeker weten welke series jullie allemaal volgen!

Loves
X

Advertenties

2 reacties op ‘Mijn favoriete Netflix series

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s