Everyday make-up routine

Een van mijn eerste video’s was mijn everyday make-up routine. Ongeveer twee jaar later (nu dus haha) heb ik er weer een voor jullie. Het is een beetje veranderd, maar nog steeds heel basic. Bij het editten kwam ik er achter dat mijn wenkbrauwen wel een beetje te dik waren aangezet, maar ach dat kan gebeuren. Om misverstanden te voorkomen: dit was een foutje! Haha laten we nu verder gaan met de video!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s