Nieuwe kleding en herontdekkingen

IMG_8401-001

Ik heb laatst wat nieuwe tops gekocht en iets gekregen. Ook heb ik iets heel leuks herontdekt in JAWEL, mijn moeders sieraden stash. Ik had hier altijd al mijn twijfels over, maar nu ben ik spontaan verliefd geworden op dit item. Ik vond dit te weinig voor een video, dus daarom doe ik het nu in een artikel. Het is dus een soort shoplog/gekregen/herontdekt artikel hahaha!

Rediscovered

IMG_8421-001 IMG_8412-001 IMG_8430-001

Als eerst dit horloge die ik in mama’s stash heb gevonden toen ik in haar sieraden aan het rondneuzen was. Het is denk ik geen echt goud, maar ziet er wel super vintage uit. Door het leren bandje en de gouden details staat hij eigenlijk overal super leuk bij. Ik ben er echt verliefd op en ik denk dat ik hem vanaf vandaag elke dag ga dragen. Een probleempje: ik heb het mama een soort van nog niet verteld dat ik dit horloge ga lenen haha.

 Pulsar

Present

IMG_8447-001 IMG_8446-001

Dan deze super leuke kimono die ik van de vriendin van Laudine heb gekregen. Ze deed haar kleding weg en haar vriendinnen mochten uitzoeken wat ze wilden. Laudine nam dit voor me mee. Ik ben er echt super blij mee en vooral op een witte broek staat hij super leuk. Kimono’s zijn eigenlijk altijd al mijn ding geweest en ik heb al heel veel zwarte, dus deze met kleurtjes is wel super leuk en zomers. Ook heeft het een heel vrolijk bloemen printje.

New Look

New

IMG_8455-001

Als eerst deze hele luchtige croptop. Het was sale bij de H&M en mijn geld is bijna op, dus ik dacht: als er nou echt hele goedkope, leuke dingen in de aanbieding zijn, dan neem ik die gelijk mee. Toen ik binnen kwam, vielen mijn ogen gelijk op deze super leuke croptop. Hij was maar 1 euro, dus die moest ik wel hebben. Ik heb hem in het zwart, wit en blauw geprobeerd en het is uiteindelijk deze geworden. Het is een keer iets anders en dat vind ik wel leuk. Ik raad je hem echt aan, alleen er is een nadeel en dat is dat het niet echt heel mooi is afgewerkt, maar je kunt ook niet heel veel verwachten voor 1 euro haha.

Devided van H&M

IMG_8436-001IMG_8437-001 IMG_8439-001En als laatste deze super leuke, zwarte croptop. Ook deze is van de H&M, maar niet uit de sale. Hij is aan de voorkant heel simpel, maar de achterkant is geheel gehaakt. Super leuk en vooral op een shortje. Ik ben er helemaal verliefd op en hij was maar 15 euro. Ik had er mijn laatste zakgeld wel voor over haha. Ik doe er een zwarte bh onder, dat vind ik het mooist, maar je kunt er ook een felle of witte onder doen.

Divided van H&M

Dit was het alweer. Laat me zeker weten wat jullie ervan vinden!

Loves
X

Advertenties

5 thoughts on “Nieuwe kleding en herontdekkingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s