Review haarmasker Beach bonde | John Frieda

IMG_8314

Sinds ik mijn haren heb geverfd, moet ik ze goed verzorgen; beter dan ik ervoor al deed. Elke week een haarmasker en een zachte shampoo gebruiken. Als je geen haarmasker gebruikt, dan een conditioner. Dit alles voor mooi en gezond haar haha :). Ik ben daarom ook direct naar de winkel gegaan en heb dit haarmasker: Beach blone gekocht. De duurste en ook nog eens van John Frieda. Ik ga die vandaag voor jullie reviewen.

IMG_8352

IMG_8337De verpakking ziet er super leuk uit. Heel zomers en minimalistisch. Ik houd daar wel van. Ik kreeg laatst een berichtje van John Frieda en hoorde dat het masker niet alleen voor blondines is. Het is bedoelt om je het strand gevoel te geven. Het heet ‘blonde’, omdat de blondines de sun kissed look en die extra structuur in je haar meer ervaren dan wij brunettes. Maar de brunettes kunnen hiermee ook een mooie structuur of waves in je haren krijgen.
De geur van het masker is heel lekker fris: citroen-muntachtig.

IMG_8333

IMG_8313

Het masker moet je nadat je je shampoo hebt uitgewassen indoen. Je brengt het aan in de punten en een beetje langs je hoofd, maar vermijd de aanzet, want dan krijg je snel vettig haar. Dit laat je minimaal 5 minuten intrekken, maar hoe langer hoe beter. Daarna spoel je het uit en is je haar super lekker (ruikend) en verzorgd. Als je dit masker hebt gebruikt hoef je dus geen conditioner meer te gebruiken.
Ik vind het masker wel fijn. Het maakt mijn haren heel zacht en verzorgt het ook nog eens heel goed. Verder kan ik het na het douchen als het droog is heel makkelijk uitkammen en in model brengen. Ik kan dit masker natuurlijk niet echt vergelijken met andere maskers, want dit is het eerste masken die ik ooit heb gebruikt. Toch lijkt het me wel een aanrader. Het is niet echt een super goed, perfect OMG die moet ik hebben product, maar hij doet zijn werk goed.

Prijs:  €9,15

IMG_8362

IMG_8350

IMG_8379

Zo ziet het product eruit. Het is hel zacht en smeuïg. De substantie doet me een beetje denken aan die van een conditioner. Verder voelt hij ook heel fris aan. Het ziet er totaal niet chemisch uit, want sommige maskers hebben wel eens een hele vieze of neppe kleur en dat wil je ook niet graag in je haar smeren.

Dit was mijn review alweer. I hope you like it! Laat me zeker weten of jullie een masker gebruiken en zo ja welke!

Loves
X

Advertenties

2 thoughts on “Review haarmasker Beach bonde | John Frieda

  1. Hoi Fabiënne, wat leuk dat je de Beach Blonde haarmasker hebt uitgeprobeerd. Dankjewel voor de complimenten, erg fijn om te lezen. Hierbij wil ik je vertellen dat dit Beach Blonde masker niet alleen voor blond haar is, maar geschikt is voor iedere haarkleur. Ik leg je graag uit waarom,. De naam Beach Blonde is bewust voor deze productlijn gekozen, om aan te geven dat deze lijn, je dat echte strandgevoel geeft, wat vooral de blondines ervaren; namelijk de sun-kissed look en die extra textuur aan je haar. Dit wil gelukkig niet zeggen dat dit product alleen voor blondines is, want ook alle brunettes kunnen hiermee die heerlijke textuur krijgen voor mooie nonchalante waves! Voor iedereen dus een beachlook! Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust eens een berichtje. Bedankt voor de review en succes met bloggen! Groetjes, John Frieda®

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s