Zomerse DIY | Food & Fashion & Hair

Na best veel aanvragen van jullie heb ik weer eens een DIY video voor jullie. Ik heb wat zomerse ideeën bij elkaar gestopt in één video, dus ik hoop dat jullie het idee kunnen waarderen. In deze video laat ik zien hoe je van een oude maillot of legging van de winter een croptop kan maken(deze tip heb ik van een oud klasgenootje gehad, dus credits naar haar!), hoe je mijn variant op fruitwater maakt en een How To beach spray maken.

Loves
X


3 thoughts on “Zomerse DIY | Food & Fashion & Hair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s