Nieuw haar – Balayage

Jep inderdaad, ik heb mijn haren geverfd. Misschien zagen jullie het al op social media, maar ik wilde er gewoon graag een video over maken; voordat jullie opeens in een nieuwe video zagen dat mijn haar er totaal anders uit ziet. Ik zag de nieuwe trend balayage in een video van Vera Camilla voorbij komen en het zag er zo leuk uit. Sinds dien heb ik bij mijn ouders gezeurd en nu heb ik dus nieuw haar!

Advertenties

2 reacties op ‘Nieuw haar – Balayage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s