Faves van dit moment!

IMG_8240Het is alweer een tijdje geleden dat ik een favoriete artikel heb geschreven en omdat ik de laatste tijd best veel dingen heb waarvan ik denk: ‘Aw, die is leuk’ of ‘OMG dat liedje heeft zo´n lekkere beat’, is dit het juiste moment om er weer eens een online te gooien. Ik heb 5 categorieën gemaakt: Beauty, fashion, haar, muziek en lifestyle. Let’s begin!

Beauty

IMG_8183Lippenstift is echt mijn all time favorite make-up produc. Als mijn outfit er een beetje saai uit ziet, fleurt dit alles weer op. Het liefst heb ik donkere of felle lippen. Sowieso doe ik zelf niet heel veel make-up op, dus een beetje lippenstift is nooit verkeerd. Mijn irritatie is wel dat het bij mij altijd in de lijntjes trekt, UCH!
Mijn favoriete kleur op het moment is: 330 Sloane’s Plum van Rimmel. Hij is donkerpaars en ik draag hem ook op de foto. PRETTY ❤

Haar

Het halve knotje vind ik nu echt helemaal geweldig. Ik ben er een beetje laat mee, ik weet het, maar ik zie er nu pas het mooie van in. Toen Anouk het voor het eerst naar school in haar haar had zitten, lachte ik haar hard uit. Hoezo een knotje met los haar, het is OF los haar OF een knot, niet alle twee! Tja, mijn mening is nu wel een beetje bijgesteld over deze trend!
Verder ben ik ook fan van balayage. Dit is DE nieuwe trend op het gebied van haren kleuren. Ik ga het ook doen, maar hier later meer over.

Fashion

IMG_8227Ik heb laatst deze super mooie High Waisted ripped jeans gekocht bij de H&M. Ik zag hem liggen en ze hadden alleen nog maar een 25, dus ik paste hem en ik kreeg hem maar niet dicht. Met veel verdriet moest ik hem terug geven aan de verkoopster. Toen ik op de site keek, bleken alle maten uitverkocht te zijn, behalve 30. Ik dacht bij mezelf: Als ik hem de volgende keer nog steeds zie liggen, pas ik hem nog maals en hoe dan ook, ik kom er in! Nou, toen ik dus een paar dagen later terug kwam, zag ik hem weer liggen en met veel moeite paste ik erin. Tja, het is echt net aan, maar who cares, wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden haha!

Muziek

Dit is Meer van Bart Zeilstra FT. Jayh Jawson. Ik heb het liedje van Anne en toen ze hem voor het eerst opzette, dacht ik echt: ‘Oké, appart… raar ehmm…’, maar toen ik hem voor de tweede keer luisterde, was ik er helemaal weg van. Het is echt zo’n mee-zing nummer!

Dan Goodbye to yesterday van Elina Born en Stig Rästa. Dit is het liedje van Estland bij het Eurovisie Songfestival. Het heeft echt een heel pakkend deuntje en Elina kan zo goed en zuiver zingen! Ze is door Stig (een van de beste singer songwriters van Estland) van het internet geplukt en hebben samen een nummer opgenomen.

Lifestyle

IMG_8308Ik ben echt een hardcore minion fan en toen ik deze minion knuffel in de Blokker gids zag, wilde ik hem gelijk hebben. Een dag later kwam ik thuis van school en toen lag deze op tafel. YES, mijn minion collectie is bijna compleet, alleen de fluffy unicorn nog haha.

En dat waren mijn faves van dit moment! Ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden haha.

Loves

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s