Spring & Summer| LOOKBOOK |

Vandaag heb ik een lookbook voor jullie. Mijn eerste lookbook die ik ooit heb opgenomen. Ik heb er heel erg mijn best op gedaan en wilde het zo professioneel mogelijk aanpakken. Ik hoop dat jullie de outfits een beetje leuk vinden en als jullie meer van deze video’s willen zien, moet je dat vooral achterlaten bij de comments! Hieronder staan alle kledingstukken!

Outfit 1

Croptop – Primark
Rokje – Forever21
Zonnebril: Shoeby
Schoenen – Pro
Ketting – Claires

Outfit 2

Croptop – H&M
Short – H&M
Kimono – Primark
Zonnebril – Shoeby
Schoenen – Pro
Ketting – Bershka

Outfit 3

Croptop – Primark
Leren jasje – Only
Jeans – Pull&Bear
Zonnebril – Shoeby
Schoenen – Pro
Ketting – Primark

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s