msfabeauty.nl is weer terug!

Hé mensen!!
Misschien hadden jullie het al gemerkt, maar mijn site is een paar dagen niet toegankelijk geweest. Waarschijnlijk als je msfabeauty.nl zocht op de zoekbalk, kreeg je te zien dat er iets was met internetverbinding of updates, ik heb echt geen idee!

Na heel veel gemaild te hebben met mensen en bedrijven is het eindelijk weer gemaakt. Mijn site stond namelijk in quarantaine voor zo’n 40 dagen. Om hem eruit te krijgen moest ik 90 euro betalen. Dit heb ik natuurlijk niet gedaan, maar ben er wel meteen achteraan gegaan.
Nu alles weer gemaakt is, kan ik weer volop artikelen en video’s online gooien.

Loves
Fabiënne


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s