Mijn favoriete kledingstijlen

a

Ik ben sinds een half jaar bewuster bezig met wat ik draag. Wat is er in de mode, wat vind ik zelf leuk en wat past er allemaal bij elkaar. Voor mij is het wel belangrijk dat ik iets draag wat bij mijn stijl past en een beetje in de mode is. Ik draag mijn kleding op hoe ik me voel die dag. Voel ik me heel luchtig en vrolijk, dan komen de skater skirts of crop tops uit de kast en bij een andere stemming draag ik bijvoorbeeld weer een high waisted jeans. In dit artikel komen mijn drie favoriete kledingstijlen aan bod op dit moment!

Bohemian

De bohemian stijl is heel luchtig en vrij. Er worden veel kant, rokjes, jurjes en luchtige en zwierige dingen gebruikt. Ook zijn sieraden onmisbaar, vooral de lange kettingen en de colliers. Op de rechter foto heeft het meisje een super mooie armband om. ik ben echt heel erg jaloers! Ook heeft de stijl iets weg van indianen en hippies (touwtjes, sliertjes, bloemen en franjes). Maxi rokken en jurken zijn ook helemaal de bom. Ik vind het echt geweldig en het liefst heb ik wel honderd van dit soort rokjes en topjes in de kast hangen. Op deze foto’s is de stijl nog vrij rustig afgebeeld, maar het kan nog uitbundiger en krachtiger. (o, en kimono’s zijn bij deze stijl eigenlijk ook een beetje onmisbaar!).

Street style

Sreet style heb ik pas sinds een paar maanden ontdekt. Ik dacht dat het niet helemaal bij me paste, maar vond het wel super leuk. Nu probeer ik er mijn draai in te vinden en het gaat me steeds iets beter af. Het liefste wil ik natuurlijk die perfecte outfits kunnen combineren die je op alle foto’s ziet, maar daar moet je een iets grote kledingkast voor hebben haha. Street style is een stijl waar eigenlijk alles mogelijk is. van coco rokken naar een boyfriend jeans en van crop tops naar oversized vesten en sweaters. Het is waar je je fijn in voelt en je ziet op het moment echt van alles voorbij komen. Er kan met alle kleuren gewerkt worden, maar de kleuren zwart, grijs en wit zie je het meeste terug komen. Deze stijl past echt bij iedereen want je kan er mee spelen en dingen uittesten. Eigenlijk zijn er geen grenzen.

Romantic style

De romantic style lijkt een beetje op de bohemian stijl, maar is iets minder flowerpower en indianen en iets meer minimalistisch en zacht. Er wordt vooral kant gebruikt met zachte kleuren. Grote hoeden en kleine kettinkjes komen ook veel voor. Waar bohemian juist iets drukker en groter is is deze stijl iets liever en zoeter. Ze liggen wel dicht bij elkaar in de buurt. Meestal draag ik deze stijl naar feestjes, vakantie of naar restaurantjes en terrasjes. Lekker zonnig en vrij, zo voelt het. Heel belangrijk is dat je je goed voelt in de kleding die je draagt. Je kunt met je stijl spelen en je karakter en stemming ermee uitbeelden. Als je je goed voelt in je kleding ben je automatisch ook zelfverzekerder en dat is heel belangrijk! Dit waren mijn drie favoriete kledingstijlen. De eerste twee vind ik het allerleukst en de laatste is ook een favoriet, maar draag ik iets minder. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden. Als je een van deze kledingstukken leuk vond, kan je op de webshop van forever21 (www.forever21.com) kijken, want hier komen de foto’s vandaan! Loves X

Advertenties

2 thoughts on “Mijn favoriete kledingstijlen

  1. Leuke kledingstijlen! Vooral de eerste en laatste kleidngstijl vind ik leuk 🙂 Ik zag trouwens dat je domeinnaam al een aantal dagen verlopen was, weet niet of je dit al door had dus ik zeg het even.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s