Vlog – Stiekem vloggen & strandgangers

Vandaag heb ik weer eens een vlog voor jullie. Een andere vakantievlog dan normaal, want dit keer heb ik twee dagen in één video gestopt. Ik ben naar Frankrijk geweest en heb daar heerlijk gezond, gegeten en ben als touristje door de dorpjes gelopen. In deze video neem ik jullie twee dagen mee in mijn vakantieleven. Veel plezier met kijken!

Loves
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s