Diary – VAKANTIE #1

Jep inderdaad het is vakantie! In ieder geval bij ons in Brabant wel. Ik weet niet precies hoe het met de rest van Nederland zit. Ik ben zowat vijf kilo aangekomen en van top tot teen verbrand haha. Jaa tja, zo vier ik vakantie. Ik zit heerlijk in Frankrijk om bij te komen van de hevige schakelweek (toetsweek) en ben blij dat het erop zit, want ik was school echt zat aan het worden.

  IMG_7912 IMG_7874

IMG_7898 IMG_7883

We zitten op dezelfde camping en in dezelfde staan-caravan als vorig jaar, dus als jullie willen weten hoe alles er een beetje uit ziet, kan je de vlogs van vorig jaar terug kijken. Hieronder heb ik ze gelinkt:

Wat ik net zei over dat ik helemaal verbrand ben, is geen grapje! Ik ben serieus van top tot teen knal rood haha. Ik heb een vrij lichte huid en als ik me niet goed insmeer dan verbrand ik binnen 10 minuten. Dit had ik een beetje onderschat… oeps. Wel is het echt super lekker om bij het zwembad, met mijn Spotify playlist in mijn oren, te ontspannen en niet meer te denken aan school. Een klein nadeeltje daarvan is wel dat ik een beetje was vergeten om een video te uploaden vorige week en omdat ik voor aankomende maandag  een andere video dan normaal heb klaarliggen is dat niet zo handig. Maar volgende week komt er zoals altijd weer een normale video online!
Ook vind ik het altijd heerlijk om over dingen na te denken als ik er de tijd voor heb. Mijn personal talk artikel is bij jullie gelukkig goed ontvangen en ik denk dat er daar zeker meer van komen. Dat is wel een beetje de richting die ik naast beauty en fashion leuk vind om over te schrijven. Ieder mens is onzeker op een gebied en ik vind het fijn om mensen daarmee te helpen, altans ik ben geen expert, het is meer hoe ik de dingen probeer te bekijken.
Mijn gezonde levenstijl *kuch *kuch is ook weer verleden tijd. Ik ben een beetje losgegaan met het eten hier. En omdat ik ook niet meer op en neer naar school fiets of hockey speel is mijn lichaam hier niet echt heel blij mee. Steeds als ik denk: ‘Nee nee, laat die chips maar even staan’, dan gaat er iets door mijn hoofd waardoor ik het juist wel neem en nadat ik het op heb, kropt er een heel groot schuldgevoel in me op. Haha ja dat is het nadeel van een meisje zijn :)!

Dat was het voor vandaag al weer voor mijn diary, maar ik denk dat ik nog wel een dag ga vloggen en er komt vast nog wel een andere diary online!

Good Luck
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s