Koken met Fab – koekjes en meringues

Vandaag heb ik, na een hele lange tijd, weer eens een koken met Fab! Zoals ik al zei, het is echt heel lang geleden en ik had weer zin om iets heel lekkers te maken, dus nam ik jullie mee in dat proces haha. Ik heb koekjes gemaakt met een hele leuke Hema pot, die we hebben gekregen van onze tante en met het overige eiwit heb ik nog een paar meringues gemaakt. Het is echt heel simpel en heel makkelijk, dus veel plezier met kijken!

Love you
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s