Eindhoven Primark shoplog

Er ging iets mis met uploaden, dus deze video is iets later online gekomen dan gepland, ik hoop dat jullie dat niet heel erg vinden. Ik heb dus vandaag een shoplog van de Primark voor jullie. Ik was er vorige week vrijdag met mijn zus heen geweest en ze hadden zoveel leuke dingen. Wel waren er van heel veel kledingstukken alleen nog maar maat M of L over, dus daar had ik niet zoveel aan. Toch heb ik wel wat leuke dingetjes kunnen scoren, dus let´s begin :)!

Advertenties

5 thoughts on “Eindhoven Primark shoplog

  1. Leuke video! Ik kwam op je blog via Youtube 🙂

    Misschien is het trouwens handig om zo’n Bloglovin widget in de sidebar van je blog te zetten, zodat mensen je eerder (kunnen) volgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s