Get ready with me – My B-day

Vandaag heb ik na echt een hele lange tijd weer eens een get ready with me voor jullie. Het is mijn verjaardag en ik dacht dat het misschien wel een leuke gelegenheid was om het op te nemen. Hoe maak ik me klaar voor mijn verjaardag? Ik heb heel erg mijn best gedaan. De outfit heb ik met een andere camera gefilmd, dus de kwaliteit is iets minder, maar ik probeerde het met bewerking te verbeteren!

Love You
X

Advertenties

2 reacties op ‘Get ready with me – My B-day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s