Review gezichtsproducten Skinpharma deel 3: La Roche-Posay

IMG_7604

 En dan deel 3 en gelijk ook het laatste deel van deze review. Dit keer van het merk La Roche-Posay. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

LA ROCHE-POSAY

IMG_7634

IMG_7645

IMG_7646
La Roche-Posay – Hydreane Riche

Van deze lijn heb ik twee producten opgestuurd gekregen. Dit is de eerste. De crème hydrateert langdurig, vermindert huidgevoeligheid en zorgt voor een rijke, zijdezachte en frisse textuur. Ook dit merk was niet bekent bij mij, maar nu leer ik hem kennen.
Je brengt dit product aan in de avond en ochtend na het reinigen van je gezicht.
Het eerste wat me opviel was de heerlijke geur. Zo fris en natuurlijk. Het klopt helemaal met wat ze beweren, want als ik het heb laten intrekken, voelt mijn huid rijk en zijdezacht aan. Echt een aanrader dus!

€12,90

IMG_7643

IMG_7637
La Roche-Posay – Effaclar K

Deze crème moet helpen tegen verstopte poriën en een onregelmatige huid. Ook bevat dit product geen parabenen. Resultaat: Het huidoppervlak is gladder, de poriën zijn schoongemaakt en gesloten. De huid is fijner en zuiverder, de teint oogt frisser.
‘Dit product ruikt ook al zo muf!’, dat is het eerste wat er in me opkwam. Verder trekt hij snel in, en het voelt net zoals alle crèmes verzorgend aan wanneer het is ingetrokken. Een verschil met de andere producten is wel dat deze substantie wat minder vettig is (ook wel fijn). Ik raad hem graag aan, vooral omdat hij snel intrekt, maar je moet wel van de geur houden.
Voor meer informatie over dit of andere La Roche-Posay producten kan je op de webshop kijken!

€14,87

Love You
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s