Review gezichtsproducten Skinpharma deel 1: Vichy

IMG_7596

Ik heb een tijdje geleden een leuk pakketje ontvangen van Skinpharma met allerlei gezichtscrèmes erin. Ik heb ze met veel plezier voor jullie uitgetest. De merken van deze producten zijn: Vichy, Eucerin & La Roche-Posay. Ik geef jullie hier mijn eerlijk mening over.. De review deel in in drieën. Dit is deel 1: Vichy!
IMG_7588

IMG_7599

Vichy

IMG_7627

IMG_7625
Vichy Normaderm – Global anti-imperfection hydrating care

Vichy Normaderm is een lijn van Vichy voor de onzuivere huid. Zelf heb ik niet echt heel veel last van onzuiverheden, maar ik heb hem toch getest. Dit product zorgt voor een matterend effect, verminderd onzuiverheden en voorkomt uitdroging.
Ik vond dit product echt heel lekker fris ruiken. De geur is sowieso heel belangrijk voor verzorgingsproducten, dit kan al bepalen of je het wilt kopen of niet. Verder vind ik het product zelf heel lekker. Het trekt snel in en laat mijn huid zacht en lekker ruikend achter. Deze crème is zeker een aanrader voor mensen met een onzuivere huid.
Voor meer informatie over dit of andere Vichy producten kan je naar de webshop gaan.

€15,79

Love You
X

En heel erg bedankt Skinpharma voor de producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s