Shoplog Amsterdam, Den Haag & Primark

Ik heb me heel erg verheugd om deze video op te nemen. Ik ben samen met mijn vriendin Anne naar Amsterdam en Den Haag gegaan en daar heb ik een aantal leuke dingen gekocht. Deze wil ik graag met jullie delen. Den Haag is als je het mij vraagt niet echt een hele leuke winkelstad, maar Amsterdam is weer mijn favoriete in Nederland. Ook staat er een Diary van de dag (Valentijnsdag) dat ik ging shoppen online op mijn blog.

Love You
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s