Diary Valentines Day

boevoe

Met Valentijnsdag ben ik naar Den Haag en Amsterdam gegaan met mijn vriendin Anne. Het is bij ons een soort van traditie geworden dat we met z’n tweeën in de vakantie een retourtje nemen naar Amsterdam. Amsterdam is eigenlijk ook mijn favoriete stad in Nederland om te shoppen. Nu met Valentijnsdag was het nog specialer.

2015-02-14 15.01.28 2015-02-14 16.54.13

2015-02-14 16.17.53

2015-02-14 17.38.39

We hadden een dagkaart van de Kruidvat gekocht voor €14,00 euro. Dit is echt heel goedkoop, want normaal kost bij ons in Den Bosch een retourtje naar Amsterdam al gouw €33,00 euro. Een super goede deal dus.

We begonnen onze reis met de trein naar Den Haag. Toen we er eenmaal waren was het enige boeiende de Primark en de Action. Verder zijn we ook naar de Afro Winkel gegaan, maar daar was niet zo veel aan. Heel eerlijk had ik wel iets meer verwacht van Den Haag. Het was heel rustig en er waren ook niet heel veel leuke winkels.

Toen we Eenmaal in Amsterdam waren was het al half 2. We hadden dus niet zo lang meer. Toch ben ik nog naar de Forever 21, Berschka, Ici Paris, Hema beauty, Kruidvat en H&M geweest. Meestal pakken we wel meer winkels, maar nu hadden we echt geen tijd meer, want onze trein ging al om 6 uur. Na het winkelen was het etenstijd. Dit keer was de La Place aan de beurt. De Tomaat – Rucola soep is daar echt heerlijk. Ook nam ik een Aardbeien smoothie (die combinatie is iets minder, maar apart zijn ze echt heel lekker).
Als je met Valentijnsdag naar Amsterdam gaat, is het echt heel gezellig. Mensen delen rozen en ballonnen uit en ik heb ook nog een sleutelhanger gekregen. Sommige winkelmedewerkers waren zelfs verkleed in een engeltje. De sfeer die er in de stad hing was echt heel prettig en gezellig. Als je dus iets leuks wilt doen met Valentijnsdag en je weet niet wat: ga met een (paar) vriendin(nen) naar Amsterdam.

Ow en niet te vergeten heb ik ook nog heel veel eten gekocht tussendoor. Misschien zag je het al wel op de foto, maar in Amsterdam hebben ze ook Nutella winkels en ik kocht daar een Nutella dip. Die was heel lekker, maar wel echt duur voor een paar stokjes en een beetje chocola.

Er komt nog een Shoplog van alle spullen die ik heb gekocht online!

Love You
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s