Valentijnsdag inspirerende haarstijlen

FotorCreated

Als ik aan Valentijnsdag denk, denk ik aan de liefde, maar ook aan mooie kleren, make-up en haar. Aangezien ik nog nooit eerder een een artikel over mooie haarstijlen en kapsels heb gemaakt, leek het me wel eens tijd worden om dat te gaan doen. Ik kan namelijk uren lang op internet zoeken naar perfecte haar creaties, terwijl ik weet dat een staart maken bij mij soms al lastig gaat haha. Toch wil ik jullie wat inspirerende haarstijlen laten zien voor Valensdag.

Celtic Knot The great thing about this braid is that it looks more intricate than it actually is—here’s a great tutorial. http://www.twistmepretty.com/2013/03/celtic-knot-tutorial.html

Dit is de eerste haarstijl die ik met jullie wil delen. Het meisje op de foto heeft sowieso al heel mooi, lang haar van zichzelf, maar haar kapsel is nog mooier. Een soort knot/vlecht achtig iets. Ik ben eerlijk gezegd niet erg fan van de halve knot met haren los trend, maar dit staat echt prachtig. Heel romantisch, maar toch niet te overdreven.

These Stunning Wedding Hairstyles Are Pure Perfection - MODwedding

Dan deze grote, warrige en best wel ingewikkelde knot. Het meisje op de foto heeft eerst een stuk haar ingevlochten en daarna een soort knot/vlecht gemaakt. Het lijkt een beetje (qua structuur) op het vorige kapsel, maar deze is veel groter en uitbundiger. Wat ik ook zo leuk vind hieraan, is dat er een paar plukken een beetje nonchalant los zitten. Ik moet eerlijk zijn, ik denk dat dit kapsel met bruin haar nog niet half zo mooi staat als met blond. Deze haarstijl is misschien eerder geschikt voor een date naar een (chic) restaurant, maar dit moet je natuurlijk helemaal zelf weten.

Wrap a head scarf around a bun -- Lots of other ideas for hair and not childish looking

En weer een knot. Dit keer een veel makkelijker kapsel om bij jezelf te maken, namelijk de donut. Wat ik persoonlijk zelf heel mooi vind, is als je de twee voorste plukjes los haalt en een beetje krult met bijvoorbeeld een krultang. Dit geeft een heel romantisch en schattig effect, maar door die bandana is het weer heel casual en sportief. Perfect voor een eerste date dus!

10 Cute Ponytail Ideas: Summer and Fall Hairstyles for Long Hair | PoPular Haircuts @violetcircles

Voor de meiden die hun haar toch liever in een staart dragen is dit een echte aanrader en ook nog eens lekker simpel om te maken. Doe je haar in een strakke, hoge staart. Pak een pluk, draai die om het elastiekje heen en zet hem vast met een schuifspeldje. Als laatste stap kan je je haren nog krullen. And done hier heb je je casual, nonchalante en strakke kapsel.

Chunky knit sweater {perfect for fall}

Als laatste dit kapsel. Ik heb het al vaak zelf geprobeerd om te maken, maar het lukt me gewoon niet. Touperen, vastzetten en misschien nog een beetje krullen. Het ziet eruit als een heel vlot en relaxed kapsel, waar je toch niet al te veel tijd aan hebt besteed. Toch ziet het er heel leuk uit.

Jullie hebben misschien wel gemerkt dat ik veel van nonchalante en casual kapsels houd. De plukjes mogen aan de voorkant lekker los hangen. Als het me ooit zelf lukt om een van deze gorgeous kapsels te creëren, laat ik het jullie zeker weten. Voor nou hoop ik dat jullie veel inspiratie hebben opgedaan.

Love You
X

Advertenties

2 thoughts on “Valentijnsdag inspirerende haarstijlen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s