What’s in my bag

Vorige week liet ik jullie in een shoplog mijn nieuwe tas zien van de H&M. Ik ben er echt heel blij mee en omdat mijn vorige what’s in my bag video alweer een jaar geleden is opgenomen, dacht ik dat het misschien wel leuk was om er weer eens eentje op te nemen. Mijn tas is net nieuw, dus er zitten niet echt van die rare, vieze of ongewone dingen in haha (hij is helemaal clean). Veel plezier met kijken.

Love You
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s