Review | Victoria Secret Body splashes

IMG_7468

Laatst was ik bij de Etos en zag ik dat ze de Victoria Secret body splashes in te aanbieding hadden. Ze hadden een pakket met vijf mini body splashes en een pakket met drie body splashes en daarbij ieder hun bijbehorende bodylotion. Ik wilde altijd al een body splash van Victoria Secret hebben en nu waren ze in de aanbieding. Volgens mij zijn ze nog van kerst, want daar had de caissière het over. Ik ben heel erg benieuwd!

IMG_7472
Pasion Struck – Coconut Passion – Pure Seduction – Love Spell – Amber Romance

Dit zijn ze. Voor €15 euro krijg je vijf bodysplashes van Victoria Secret. Ze bevatten ieder 60 milliliter. Één grote body mist van Victoria Secret bevat normaal 250 milliliter, dus je hebt nu eigenlijk iets meer dan een full size en dan allemaal verschillende geurtjes. Voor elke gelegenheid heb je er een. Dit vond ik wel een goede deal en zeker als je weet dat dit pakket normaal €30 euro kost.

Pure Seduction

IMG_7454

IMG_7480

Deze geur is echt heel zoet. Hij bevat red plum & Freesia. Het doet me ergens ook een beetje denken aan vroeger, maar ik weet niet precies meer wat. Volgens mij een douche product die ik toen had. Heel eerlijk vind ik deze geur het minst lekker van allemaal, gewoon omdat hij té zoet is voor mijn doen. Misschien ga ik hem nog wel dragen als het zomer is, maar voor nu zet ik hem even weg.

Love Spell

IMG_7444

IMG_7442

Dan, volgens mij, de aller populairste geur van Victoria Secret. Love Spell bevat cherry blossom & peach. Toen ik deze geur voor het eerste rook, deed het me denken aan een bloem en iets zoet (een snoepje of fruit). Ik voelde me best trots toen ik er achte kwam dat ik het goed rook, want ik ben normaal heel slecht in het ruiken en uitleggen van geuren.
Ik vind deze geur nog steeds best wel zoet, maar er zit ook een frisse noot in. Dit maakt het wat meer draagbaar. Ook vind ik dit een vrij zomers geurtje, maar wel lekker.

Coconut Passion

IMG_7447

IMG_7408

Zoals je aan de naam zelf al hoort, zit er coconut in deze geur, maar hij bevat ook vanillia. Echt heel lekker. Ik houd zelf niet heel veel van de geur van kokosnoot, maar de vanille verzacht het een beetje. Hmmm, dit is mijn op twee na favoriete geurtjes van deze box. Verder vind ik de verpakking ook echt geweldig.

Passion Struck

IMG_7381

IMG_7386

Samen met Amber Romance is dit mijn favoriete geurtje. Hij bevat Fiju apple & Vanilla orchid. Toen ik hem voor het eerst rook, deed het me zo veel denken aan iets. Nadat ik heel diep in mijn gedachten groef, kwam ik erachter dat ik deze geur eerder had geroken in een winkel. Volgens mij was dat in de Abercrombie and Fitch. Die verkopen ook geuren en deze geur lijkt er verdacht veel op. Deze body mist is goed voor elke gelegenheid.

Amber Romance

IMG_7390

IMG_7396

En dan mijn andere favoriete geurtje. Hij bevat amber & crème anglaise. Het is ook weer een vrij zomers geurtje, maar minder erg dan de eerste twee. Ik kan gewoon niet kiezen tussen deze en de vorige body mist. Ze zijn alle twee zo verschillend qua geur, maar echt heerlijk.

De geurtjes zijn klein en daarom super handig voor op reis of in je tas. Het enige nadeel is dat ze niet zo lang blijven zitten (maar een uurtje), maar het is ook een body mist en geen parfum, dus je moet gewoon een aantal keer per dag bij spuiten. In de zomer zullen ze wel langen blijven zitten, want dan is het warmer en ben je minder dik aangekleed.
Verder vind ik het echt aanraders. Wel veel zomerse geurtjes, maar dat maakt helemaal niks uit!

Volgens mij is dit pakket nog te koop bij de Etos, maar wees snel, want ze zijn erg geliefd.

Hebben jullie ook een Victoria Secret body mist? Zo ja, welke is jouw favoriet?

Love You
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s