Review – koude wax strips Action –

IMG_7281Ik was laatst met mijn vriendin in de Action en moest ofcourse naar de make-up en verzorging afdeling. Allemaal leuke en lekkere producten voor heel weinig geld. Toen ik daar was, zag ik deze koude wax strips liggen en ook nog eens super goedkoop. Ik wilde al best lang eens wax strips uitproberen voor op mijn benen en onder mijn oksels (al lijkt het me vreselijk pijn doen). Hier had ik ze eindelijk gevonden, dus vandaag ga ik deze voor jullie reviewen <3.

IMG_7274

IMG_7303

IMG_7283De wax strips waren €1,75 en ze zijn voor de gevoelige huid. Ik weet niet precies wat voor een huidtype ik heb. Volgens mij een gecombineerde, maar het kan nooit kwaad om een product voor de gevoelige huid te gebruiken.

IMG_7307In de verpakking zitten 24 wax stips en 3 nabehandelingsdoekjes. Je hebt ze in twee formaten: 6 kleine en 18 grote. De grote zijn voor je benen en armen en de kleine voor de bikinilijn. Ook mag je ze niet gebruiken voor je gezicht.

IMG_7319Dit is mijn arm voor de behandeling (ik had mijn benen de dag ervoor geschoren, dus die haartjes waren nog niet lang genoeg). Het is belangrijk dat je huid schoon en droog is (vrij van crème en olie) en je haartjes moeten minimaal 2 tot 5 millimeter lang zijn. Ik was echt doods bang. Ik heb natuurlijk wel eens mijn benen geëpileerd in het verleden, maar daar ben ik niet voor niks mee gestopt. Mijn pijngrens ligt vrij laag namelijk haha.

IMG_7327En dan is dit het punt waarop je beseft dat je niet mer terug kan. Het gaat een beetje moeilijk om heel je leven met zo’n strip op je arm lopen. Ik heb de kleine strip gepakt, want het is mijn arm en ik wil niet te veel haar verliezen :). Voor het gebruik van de strip, moet je hem 30 seconden tussen je handen opwarmen (door te wrijven) en dan langzaam uit elkaar trekken. Nu heb je twee losse strips. Je moet ze dus wel alle twee gebruiken.
Dan plaats je de strip op de huid en wrijft ongeveer 10 seconden met de haargroei mee over de strip heen. Nu kan je hem erf trekken. Dit moet tegen de haargroei in en ik geef je één tip: doe het snel en in één keer!

IMG_7340En hier is het punt waarop je denk: WHAT HAVE I DONE??? Ik heb namelijk een soort pleister plek op mijn arm zitten zonder haar. Ik voel me een beetje voor schut nu. Dat wordt dus niet meer met korte of opgestroopte mouwen lopen. Gelukkig is het daar het weer ook niet voor. Mijn haren zijn heel goed weggehaald en het stukje waar de strip op zat is heel zacht.
Ook heb ik de grote wax strips getest en daar ben ik iets minder tevreden over. Ze werken namelijk helemaal niet. Ik heb ze met lange en kortere haren geprobeerd, maar steeds als ik de strip eraf had getrokken, zag ik dat er maar een paar haartjes weg waren gehaald. Dit is wel een minpuntje.

IMG_7341Na de wax behandelde ik mijn arm even met een van de drie behandel doekjes.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben. De kleine strips doen het prima, maar de grote zijn echt nutteloos. Dit maakt die €1,75 nog best duur voor zes kleine strips. Ik raad dit pakketje daarom ook niet aan.

Love You
X

Advertenties

One thought on “Review – koude wax strips Action –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s