Outfit inspiration Pinterest <3

outfit pinterest 3

Na die hard wiskunde geleerd te hebben, kan ik nu eindelijk een artikel maken. Ik vertelde jullie laatst dat ik op pinterest veel naar outfit inspiratie zoek en hier wilde ik wel een artikel over maken. De leukste en mooiste outfits laat ik jullie zien. Aan het einde van het artikel zal ik ook nog wat leuk pinterest accounts zetten voor nog meer inspiratie.

Ik zocht op de zoekbalk van Pinterest naar winter outfits of als ik specifiek opzoek was naar een outfit met een bepaald kledingstuk erin, gebruikte ik bijvoorbeeld deze tekst: Winter outfit croptop.

outfit pinterest 1
Outfit winter

Als eerste heb ik deze outfit gevonden. Hij is echt zo awesome met de oversized trui en de beenwarmers half opgestroopt. De laatste tijd ben ik helemaal into the oversized truien en vesten. Ik ben er nog hevig naar opzoek, maar zodra ik leuke kledingstukken heb gevonden, laat ik het jullie zeker weten. Nu eventjes terug gaan naar de outfit. De combinatie van grijs en zwart past helemaal bij de winter en de schoenen (volgens mij zijn het Dr. Martins) maken de outfit helemaal af.

outfit pinterest 2
Outfit winter high socks

Dan deze outfit. Ik zocht (zoals je onder de foto misschien al zag) naar een outfit met kniekousen. Deze zijn nu ook helemaal in en ik vind ze echt geweldig, maar weet niet zo goed hoe je ze moet combineren. Daarom heb ik heel lang gezocht naar de perfecte outfit. Het vest over het jurkje maakt het geheel wat stoerder en vlotter. Verder draagt het meisje op de foto bruine schoenen die matchen met haar bruine tas en de kniekousen hebben dezelfde kleur als de sjaal. Super leuk bij elkaar gezocht dus.

outfit pinterest 3
Outfit winter high waisted jeans

Ik houd van rokjes, panty’s en maillots, maar deze outfit is echt mijn favoriet. Casual, stoer, vintage en schattig in een. Het simpele t-shirt op de zwarte high waisted jeans staat gewoon SUPER. De sieraden zijn er ook perfect bij gekozen en met de Dr. Martins (ik weet niet waarom elke outfit die ik uitkies Dr. Martins heeft maarjaa…) is de outfit helemaal compleet. Alsof het uit de hemel is komen vallen. Echt woww… hier kan ik uren naar blijven kijken. Ow, en die vintage tas die ze erbij draagt is echt super vet.

outfit 4
Winter outfit camel coat

En dan de laatste outfit die iets meer naar chic nijgt. Ik koos hem uit, omdat ik het jurkje in combinatie met de camel coat echt super leuk vind staan. De mouwen van het jurkje heeft ze nog een beetje boven de jas uit laten komen en de ketting, schoenen en tas zijn wat meer vintage. Ik moet zeggen dat ik niet fan ben van alle camel coats, maar sommige, waaronder deze, vind ik heel mooi.

Dan hier nog wat foto’s van outfits die mij inspireren:

outfit 6 outfit 7 outfit 8 outfit 10

Pinterest accounts – fashion inspiratie:Mijn Pinterest fashionbord:

Ik hoop dat jullie het een beetje een inspiratievol artikel vonden

Love You
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s