Haar en Body producten stash | 2015

Ik weet dat jullie stash video’s altijd heel leuk vinden om te zien, dus daarom heb ik er weer een voor jullie. Vorige keer had ik een make-up stash en verder in het verleden heb ik ook nog een nagellakstash en sieradenstash opgenomen. Omdat ik een apart deel in mijn kast heb waar mijn body en haar producten in staan, dacht ik dat het misschien wel leuk was om die te laten zien in een video. Dus veel plezier met kijken en laat me zeker weten als jullie nog leuke stash video ideeën hebben!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s