Youtubers update 2015

IMG_7211

Vandaag weer eens een youtubers update. De eerste van 2015! Ik ontdek graag nieuwe youtube kanalen en wil mijn favorieten met alle liefde met jullie delen. Sommige zijn al heel lang mijn favoriet en andere heb ik pas net ontdekt. Alle youtubers hebben hun eigen talenten en dit waardeer ik heel erg. Zelf leer ik er ook nog eens van om naar andermans video’s te kijken. Dit keer heb ik niet alleen beauty en fashion kanalen, maar zelfs ook een fitness kanaal erbij zitten. Ik heb voor veel Engelse/Amerikaanse youtubers gekozen, dus hier komen mijn nieuwe favorieten!

ASMR Angel

Ik kan bijna niet geloven dat ik Charlotte van ASMR Angel niet eerder voorbij heb laten komen in mijn vorige youtubers updates. Ze komt uit Engeland en maakt ASMR video’s op youtube. Ik vind haar geweldig. Ik ben echt kieskeurig met dit soort video’s, maar zij maakt ze persoonlijker en grappiger dan andere ASMR’s doen. Ook maakt ze leuke food unboxings en role plays!
Charlotte heeft een eigen serie op haar kanaal: Biscuits of Britain. Hier test ze allerlei soorten koekjes voor bij de thee uit. Toen ik dat voor het eerst hoorde, leek het me maar raar, maar het is echt leuk. Ze test ze op knapperigheid, textuur, smaak en natuurlijk ook op hoe vaak je ze in de thee kan dippen. Meer zal ik niet meer verklappen over haar kanaal, neem maar gewoon een kijkje, ze is geweldig!

Clothesencounters

Dit is Jenn van clothesencounters. Ze is Koreaans/Amerikaans en maakt hele leuke fashion video’s. Ze inspireert me heel erg en haar kledingstijl is ook super nice <3! Soms gaan haar outfits iets te ver voor mij, maar dat is wat ik ervan vind. Ze zoekt met haar gevoel voor mode de grenzen graag op en dit vind ik zo mooi aan haar.
Ik ken Jenn nog niet zo lang op youtube, maar ze maakt echt super leuke video’s! Neem zeker een kijkje.

POPSUGAR Fitness

Popsugar fitness is weer een heel ander soort kanaal. Wat de goede voornemens betreft echt een aanrader. POPSUGAR Fitness is een kanaal waar Anna Renderer veel video’s plaatst van workouts die je thuis of in de sportschool kunt doen. Van moeilijk tot makkelijk. Ik doe nog maar weinig workouts, maar als ik ze doe, dan zijn ze van dit kanaal. Anna legt heel fijn en makkelijk uit en de video’s zijn vrij variabel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar zo’n soort kanaal (ik weet niet hoe het heet, een fitness-kanaal ofsoo? :$)
Ook komen er video’s online van gezonde maaltijden en tips en tricks.

Iamtheknees

Dit is Denise (ik denk dat je haar naam zo spelt, want ze heeft hem nergens staan op haar youtube kanaal of social media!) en ze maakt vlogs en video’s over lifestyle, fashion en haar. Het leukste aan Denises filmpjes vind ik hoe ze ze bewerkt. Je ziet dat er veel tijd en liefde in haar werk zit. Verder is ze echt een mooie meid en de enige Nederlander in deze Favorieten lijst. Denise is altijd vrolijk en blij. Je ziet haar gewoon nooit zonder glimlach in video’s terug. Verder kan je Denise kennen van Furtjuh (Kanaal van Rutger Vink).

Dit waren mijn favorieten ❤

Love you
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s