Ootd <3 Cute and styled

IMG_7252

Yeahhh, een van mijn favorieten artikelen. Een outfit of the day!! Ik vind outfit artikelen altijd een van de leukste om te maken, omdat ik mijn eigen stijl er erg in kwijt kan. Dat kan ik eigenlijk wel met alle artikelen, maar ik vind het zo leuk om mijn best te doen met een outfit en die dan aan jullie te laten zien. Ik hoop dat jullie deze cute and styled outfit leuk vinden. Ik heb er erg mijn best op gedaan.<3

IMG_7244

IMG_7235-001

IMG_7249

IMG_7251

IMG_7247

IMG_7270

Knit: H&M
Skater skirt: Bershka
Belt: Bij een broekje ooit
Bracelets: Lucardi
Necklace: Gift by mom
Scarf: Made by mom
Ring: Forever21
Shoes: Le Balon

Ik ging zondag naar een verjaardag van mijn vriendin Anouk (happy B-dayy liefie x!!) en wilde iets heel leuks aan doen, dus begon ik te zoeken op het internet voor wat inspiratie. Wat ik zeker wist was dat het comfy, maar toch een beetje feestelijk moest zijn. Vandaag ging ik weer naar school dus dat moest ook kunnen. En toen heb ik al deze eisen op een rijtje gezet en daar is deze outfit uitgekomen haha. Najaa… ik ben een veeleisend persoon sorry :).
Het zit echt super lekker. Je kunt me niet blijer maken dan mijn twee favorieten winterkledingstukken bij elkaar in 1 outfit te combineren. Truien en een skater skirt zijn echt mijn MUSTS in deze koude, waaierige winter. Ik meen het… ik fietste over de dijk naar Anouk en ik kwam gewoon niet meer vooruit. ‘Laat het stoppen!!!’ Maar goed dat hoort er dan blijkbaar allemaal bij.

Ook zat ik een beetje te denken over outfits en inspiratie en ik geef jullie 1 tip die mij echt altijd helpt. Wanneer je er leuk uit wilt zien, maar je niet echt weet wat je aan moet of wat je moet combineren, raad ik je echt aan om eens op We Heart It of Pinterest kijken. Gewoon een kleding stuk vinden waar je een outfit mee wilt hebben en type dan bijvoorbeeld in de zoekbalk: ‘winter outfit skater skirt’  et voila, hier is je inspiratie. Misschien wisten jullie al lang van deze tip, maar ik vond het wel handig haha.

Wat is jullie lievelings kledingstuk in de winter?

Love you
X me


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s