Review krultang Amika

Eigenlijk heb ik nog nooit een krul/stijltang voor jullie gereviewd, dus vandaag is de primeur. Als jullie tips hebben hoe ik het misschien beter kan doen, laat het me dan zeker weten. Ik review de: Enzo Milano Round Classic Clipless Curling Iron (19mm). Ik zal alvast zeggen, dat hij heel fijn werkt. De tang is gemaakt van hologeen en werkt dus met infraroodstralingen. Dit zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd tijdens het krullen (je hoeft dus geen heat protection producten of haarlak te gebruiken) en dat het haar na het krullen een glanzend resultaat.

Love You


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s