Diary 27-12-’14 | Let it snow

IMG_7189

De afgelopen dagen was het kerst en sinterklaas. Een drukke, maar leuke tijd. De feestdagen maken de kou in december altijd minder erg. Gezellig bij elkaar aan het kerstdiner of bij de openhaard (jammer genoeg hebben we een neppe) Ook zijn die winterse foto’s op We heart it of Pinterest altijd zo mooi met die leuke mokken waarin chocolademelk of latte zit en dan heerlijke koekjes erbij. Jammer genoeg lust ik geen thee, koffie, chocolademelk of andere warme dranken, dus met mij is het altijd super ongezellig 😉 haha.

IMG_7199IMG_7186

IMG_7201Toen ik vanochtend naar buiten keek zag ik dit ^ en i was geschokt en blij!!

Ik ben ook blij om een andere rede, want voor kerst heb ik een nieuwe laptop gekregen. Hij is van Toshiba met 17 inch! Echt super fijn en groot. Heel eerlijk wilde ik eigenlijk graag een Macbook, maar die zijn echt heel duur, dus dat doe ik mijn ouders maar niet aan. Ook ben ik voor de derde keer verkouden. Echt super fijn *kuch *kuch. En dan mag je neusspray ook maar voor een week gebruiken *snik *snik!

Verder wil ik jullie even heel erg bedanken. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik het gewoon leuk vond en heb eigenlijk nooit durven dromen dat ik zo veel abonnees zou krijgen. Ik zag laatst dat ik een fan account heb op Instagram!! OMG zoooo cool. Echt bedankt, ik had dit echt nooit verwacht. Ook krijg ik zo veel leuke en lieve reacties en tweets. Ik wordt er helemaal blij van!! Love you ❤

Naast dat alles is het maken van video’s en vooral artikelen super moeilijk, want ik heb gewoon zo weinig tijd. De derde klas is heel druk en we krijgen gewoon zoveel toetsen en verslagen. Mijn blog helpt daar wel bij, want ik schrijf al best veel artikelen en schrijven is ook iets wat ik leuk vindt om te doen, dus verslagen zijn voor mij geen grote hel.
Dinsdag komt de kapper weer (mijn tante :)) en ik denk dat ik mijn haar weer een stukje korter ga knippen. Het is weer vrij lang gegroeid en ik denk dat ik het wel wat korter wil houden. En daarmee bedoel ik: kort voor mijn doen, dus geen bob haha.

Love You
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s