Kerstlook 2014 Make-up – Haar – outfit

Vandaag heb ik dan eindelijk mijn kerstlook van 2014 online staan. Mijn outfit, make-up en haar. Ik gebruik een nieuwe krultang van Amika in deze video (niet gesponsord) en deze is gemaakt van halogeen en werkt met infra rood stralingen. Daarom gebruik ik geen haarlak of heat protection spray (dit is namelijk hierom niet nodig). Verder wil ik jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar wensen!

Love You
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s