Shoplog & mijn sinterklaas cadeaus (tips)

Vandaag een video waarin ik mij sinterklaas cadeautjes laat zien. Oké… misschien een beetje laat, maar het kwam zo uit en ik had het echt heel druk met school. Dus vandaar dat hij nu online komt. Ik laat dus zien wat ik allemaal van sinterklaas heb gekregen (toen we het thuis hadden gevierd) en wat cadeautips van dingen die ik zelf voor surprise heb gekocht. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Love you
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s