Review Hema it’s my beautyful skin day

IMG_6963Een beetje laat, maar misschien hadden jullie wel in de vlog van vakantie gezien dat ik deze twee reinigingsproducten van de Hema aan het testen was. Nou zoals je ziet heb ik de foto’s ook gemaakt op vakantie bij het zwembad. Een beetje heel laat dus, maar aangezien ik ze toch even wilde reviewen ga ik dat dus nu doen :). Jaa… het komt ook doordat ik een tijdje niks had geüpload. Hierdoor lagen deze foto’s nog op me te wachten!

IMG_6893

IMG_6886Het linker product is een tonic voor de normale/gecombineerde huid en het rechter product is een facewash voor alle huidtypes. De it’s my beautiful skin day collectie van de Hema heeft veel verschillende producten voor verschillende huidtypes. Deze twee producten spraken me het meeste aan. Zo kan ik ook voor jullie kijken wat nou het verschil is en of het ook helpt bij mijn huid.
Eerlijk gezegd weet ik nog niet zo goed welk huidtype ik heb. Ik denk een droge/gevoelige huid. Vooral bij mijn wangen, dus daar passen deze huidproducten wel bij.

IMG_6935

IMG_6931

Laten we beginnen met deze facewash. Hij is dus voor alle huidtypes. De kleur is echt awesome. Knalblauw! Hier om wilde ik het product eigenlijk al kopen. Jammer genoeg ben ik de prijs vergeten, maar het lag tussen de €3,oo en €4,oo euro! De inhoud is: 150 ml.

IMG_6940

De facewash bevat dit coole pompje. Je kunt daardoor zo handig als het is pompen en dan komt het product eruit. Super grappig en vooral verslavend om te doen. Het liefst pomp ik alles er in een keer uit. Als je eenmaal begint wil je niet meer stoppen haha… het lijkt net een serieuze verslaving.

IMG_6958Hier nog een uitleg van hoe het product werkt, als je dat misschien nog niet wist. Zo dom als ik ben heb ik de ingrediënten die onderaan de fles stonden niet mee gefotografeerd. Heel handig *kuch *kuch, maar ik kan je wel vertellen dat er naar mijn mening geen hele schadelijke bestandsdelen in dit product zitten.

IMG_6967 IMG_6973

Zo ziet de substantie eruit op mijn handen. Als ik pomp komt er een hele schuim dots uit en als je dat uitwrijft, is het niet meer heel schuimig (zoals scheerschuim). Dat zou ik wel heel leuk vinden, maar je ziet nog maar een klein beetje zeep terug. Noujaa, als het product maar werkt!

Het product vind ik een beetje prikken wanneer ik het heb gebruikt. Dit kan ook aan mijn huidtype liggen, maar het is bedoelt voor alle huidtypes, dus ook voor die van mij. Verder is de facewash wel heel afkoelend en is het fijn in gebruik. Ook de pomp is heel handig en het schuim maakt het nog leuker.

IMG_6907 IMG_6943

Dan de tonic voor de normale/gecombineerde huid. De verpakking bevat 250 ml en de prijs ligt tussen de €3,50 en €4,00 euro. Ook is de kleur weer heel leuk en vrolijk!

IMG_6911

Deze opening is ook heel handig. Het heeft een heel klein gaatje in het midden, waardoor je niet gelijk té veel pakt van het product. Zo verspil je ook niks. Verder doe ik de tonic altijd op een wattenschijfje.

IMG_6910

Hier weer een korte uitleg over het product. Er zit wel één bestandsdeel in (vooraan de lijst) wat iets minder goed is voor de huid: Alcohol Denat. Dit droogt je huid erg uit. Ik heb hier gelukkig niet heel veel last van, maar voor de meiden die niet echt houden van dat soort bestandsdelen, raadt ik het product niet aan.

Wat ik van dit product vind? Best fijn, alleen ook hiervan krijg ik een beetje een gevoelige huid na gebruik. Verder haalt het de restjes make-up goed weg. Ook geeft het wederzijds een afkoelend gevoel. Lekker verfrissend!

Welke reinigingsproducten gebruik jij?
Love you
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s