Review action neusstrip – ik ben een belieber?

Ik heb al heel lang geen masker video meer opgenomen. Omdat deze weken gewoon helemaal vol staan/stonden met toetsen leek het me wel even fijn om te ontspannen. Dit keer geen gezichtsmasker, maar een neusmasker… ook lekker! Er zijn veel verschillende meningen over de neusstrips van de action. Ik heb ze al een aantal keer eerder geprobeerd en was niet echt heel erg onder de indruk. Nu probeer ik het eens op een andere manier!

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s