Review Argan Oil


IMG_6755I
n de zomervakantie heb ik deze Argan Oil hair treatment uitgetest, maar het kwam er maar niet van om hem te reviewen. Daarom doe ik het nu. Het is winter en niet alleen je huid, maar ook je haren kunnen wat verwenning en verzorging gebruiken.
Ik had veel gehoord over Argan Oil en toen ik het bij de Big Bazar in de schappen zag staan, moest ik het gewoon proberen. Kijken of de populariteit van dit product terecht is…

IMG_6738IMG_6733

IMG_6752

De ingrediënten zien er goed uit. Er zit wel een beetje parfum in, maar dat staat midden in de lijst, dus valt de hoeveelheid wel mee.

IMG_6760 IMG_6756IMG_6763 IMG_6753

Dit is de verpakking. Heel chique en veel belovend. Het flesje is van plastic. Door de kleurencombinatie van groen, bruin en zwart ziet het er heel natuurlijk uit. De flacon bevat 50ml. Hier kan je echt een lange tijd mee vooruit, want per keer heb je maar een paar druppels nodig.

 IMG_6769Wat ik echt een heel groot nadeel vind van het product is de opening van de flacon. Het is gewoon te groot. Je knoeit er heel snel mee en er komt gewoon té veel uit. Misschien was zo’n opening van een geurolie een beter idee geweest. Zo kan je het product voorzichtig in je hand druppelen en gaat er niks verloren.

IMG_6775

Zo ziet de Argan Olie er op mijn huid uit. De structuur was eigenlijk precies hetzelfde als een olie (wat heel logisch is). De geur was heel lekker. Het product ruikt waarschijnlijk naar argan, maar dat weet ik niet zeker, want ik heb geen idee hoe argan ruikt.

Je brengt ongeveer 3/5 druppels aan in je hand en verspreidt dit over handdoek droog haar. Vooral in de punten (waar het droog is). De argon olie voedt je haar en zorgt voor een stralender uiterlijk. Breng zeker niet te veel aan, want dan wordt het al snel vettig.
Ik vind zelf dat de olie wel een beetje voedt, maar niet dat je echt zo veel verschil ziet. Misschien komt dat ook een beetje, omdat ik mijn haar niet zoveel stijl of föhnde op dat moment. Als je dat wel doet, is zo’n olie een erge aanrader. Het geeft de voeding die je haar nodig heeft.

Het product kost €2,99 en was verkrijgbaar bij de Big Bazar. Ik weet niet of ze het nog steeds hebben, maar anders is het wel te vinden bij de drogisterij.

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s