Mijn make-up stash 2014

Na ongeveer een jaar heb ik weer een make-up stash update. Zelf vind ik dit altijd een van de leukste video’s om te kijken. Ik heb niet echt veel make-up, want tjaa… waar haal ik al dat geld toch vandaan, maar wel een kleine verzameling waar ik heel blij mee ben. Ik heb de make-up in mijn kaptafel zitten, maar ook in een palletten houder van de Xenos (wat eigenlijk een pennenbakje is haha).
Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s