Diary 12 november 2014

2014-09-28 11.58.54 (1)Ik had weer veel zin om een blog te schrijven! Gewoon een impuls actie, lekker spontaan. Ik voelde me vandaag en gister echt niet lekker. Last van mijn keel en intense misselijkheid. Ja, een keer in de zoveel tijd heb ik dat. Het nadeel is dat als ik in de klas zit, super veel moet hoesten. *snik *snik. Ja heb maar medelijden haha!

2014-07-29 17.04.14 (1)2014-07-18 00.08.27

2014-08-21 22.50.13

Verder heb ik gister mijn haar geknipt. Dit keer is er 10 centimeter afgegaan. Voor mijn doen best veel. Ik schrok wel even toen ik in de spiegel keek, maar ik kan er nu gewoon veel meer mee. Anders hing het maar zo saai los en nu kan ik makkelijker spelen met volume, kapsels en krullen. Trouwens, later als ik wat ouder ben wil ik mijn haar verven in een kastanje rood/bruine kleur. Dit lijkt me echt zooo mooi.

Ook zou ik graag willen weten wat jullie leuk vinden om te zien. Daar wil ik mijn video’s en artikelen op aanpassen en misschien eens iets nieuws proberen. Dus bij deze: wat vinden jullie leuk om te zien?? Er komt nog een herfst sfeer video aan met musts in de herfst en misschien ook nog een shoplog, maar verder ben ik erg benieuwd naar jullie suggesties. Misschien een outfit video, want deze zijn altijd zo leuk om te maken, maar ik weet niet of jullie die ook leuk vinden. Ik ben natuurlijk niet super fashionable, maar ik doem mijn best en heb er veel lol in.

Nog heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn laatste artikel. Het duurde even voordat hij online kwam, maar jullie zijn echt heel lief en het helpt me heel erg. Het gaat al veel beter en het was ook weer niet zó ernstig, maar ik zat even in een dip. Dat heeft iedereen toch wel eens.

Dat was het alweer. Niet zo veel dit keer, maar ik wilde weer even en update geven :)!! Laat dus zeker weten wat voor video’s jullie graag willen zien en I’ll see you soon!

Love you Peopletjes
X


2 thoughts on “Diary 12 november 2014

  1. Heei Fabienne de Bever.
    Je hebt echt een geweldig beauty kanaal! Ik ben geen abonnee, omdat ik geen kanaal heb als ik dat wel had zou ik echt geabonneerd zijn! En je moet echt niet stoppen met youtube, elke youtuber heeft wat tijd nodig voor school en zichzelf. Maar als nog je bent echt 1 van mijn favorieten op youtube!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s