Stoppen met youtube?

Hi allemaal, ja ik weet het, ik moet mijn excuses aanbieden aan jullie, want ik heb zo’n twee maanden niks van me laten weten. Hier zijn een aantal redenen voor:

  • Ik heb het heel druk met school
  • Ik zat in een dip
  • Youtube voelde niet goed meer

Het laatste punt klinkt misschien heel raar en onbegrijpelijk. Wat ik ermee bedoel is dat steeds als ik dacht: ‘He, laat ik weer eens een filmpje opnemen!’ het heel slecht aanvoelde. Heel de zomervakantie draaide om youtube en daarna kwam ik gewoon even in een dip. Op school hing mijn humeur af aan wat mensen deden en mijn gedachtes zaten een beetje met elkaar in de knoop. Ook voelde het de laatste tijd heel slecht als ik naar mijn video’s keek. Ik voelde me lelijk en de video’s waren van slechte kwaliteit. Het moest en zou beter kunnen. Het was lastig en daarom besloot ik niks meer te posten totdat ik zeker wist wat ik wilde. Mijn besluit stond bijna vast: ik ga stoppen! Hier heb ik heel goed over nagedacht. Na zo ver gekomen te zijn is het toch wel heel zonde. Veel mensen om me heen vonden het ook jammer. Ik was 98% zeker van mijn zaak.

Na ongeveer twee maanden had ik weer een beetje kriebels in mijn buik en maakte mijn eerste filmpje na tijden. Het voelde goed, maar aan de andere kant ook slecht. Alsof er twee gedachtes de hele tijd met elkaar aan het vechten waren in mijn hoofd. Toen besloot ik het volgende: Ik ga door met youtube zolang ik twijfel en wanneer ik heb besloten what I want, komen jullie dat te weten.

Nadat ik mijn eerste video opnam, kwam dat goede gevoel weer naar boven. Stapje voor stapje. En nu sta ik dus op dit punt. Het goede gevoel is voor een groot deel weer terug, maar dat slechte onderbuik gevoel is er nog steeds een beetje. Mijn beslissing is daarom ook: doorgaan met youtube zolang er nog geen vast besluit is. Ik twijfelde heel erg of ik dit met jullie moest delen, maar het is wel zo eerlijk.

Er is een hele grote kans dat ik gewoon door ga met youtube, maar ik moet nog even wennen en rusten. Daarom komt er niet meer elke week een video online, maar een keer in de 2/3 weken. Soms een paar weken achter elkaar en soms weer 2 weken niet. Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden en me een beetje begrijpen! Love You Peopletjes X


6 thoughts on “Stoppen met youtube?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s