Schoolspullen Shoplog

Toen ik vroeg of jullie het leuk zouden vinden als ik een schoolspullen shoplog zou opnemen, werd er massaal ‘JA!’ geantwoord. Nou hier is hij dan; Iets later dan verwacht, maar ik hoop dat dat geen groot probleem is. Volgens mij is heel Nederland nu weer naar school (en daarmee bedoel ik eigenlijk alle kinderen!), dus een beetje vrolijkheid mag er wel weer in!

Love you Peopletjes
X


One thought on “Schoolspullen Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s