OOTD Flower Power

IMG_6872

Ik zit nog steeds in Italië en heb ook veel plaatsjes bezocht. Een daarvan was: de toren van Pizza (<- haha grapje). Jaja, daar heb ik voor staan poseren. Mijn intentie was eigenlijk om hem zogenaamd om te duwen via een foto, maar dat is hem jammer genoeg niet geworden.
Deze keer is de bloemetjes trend aan de beurt. Ik ben gek op trends, maar dit is toch echt mijn favoriet. Hij komt dan ook lekker vaak terug in mijn outfit!

IMG_6857

IMG_6847

IMG_6843

 

IMG_6881IMG_6844

Outfit ❤

Zonnebril – Shoeby
Vestje – Bershka
Crop Top black – H&M
Broekje – Forever 21
Ketting – Forever 21
Schoenen – Shoetime

Misschien zien jullie het al, maar ik draag bloemetjes schoenen, een bloemetjes broekje en een bloemetjes ketting. De ketting is een margriet, dus wel een iets ander soort bloemetje dan de rest van de outfit. Toen ik hem voor het eerst zag, moest en zou hij gewoon met mij mee naar Den Bosch gaan. De schoenen zijn eigenlijk van mijn zus, maar ik mag ze zo vaak aan als ik wil! Handig zo’n sissy :).
Het broekje draag ik meestal zo hoog mogelijk. Eigenlijk hoort hij tot net iets onder je navel te komen, maar daar luister ik allemaal niet na haha. De zwarte Crop Top staat er dan weer heel leuk en basic op. Het vest maakt de outfit helemaal compleet.
Eigenlijk ben ik ook een beetje verslaafd aan mijn zonnebril van de shoeby. Hij past overal bij en daarom is hij ook bijna heel de vakantie onderdeel van mijn outfits geweest!

Love you Peopletjes
X

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s