Diary 9 Augustus | waarom ik het strand haat!

IMG_1049 IMG_2989
Het is vakantie (eigenlijk al best een tijdje :))) en ik ga jullie daarom ook van alles vertellen over mijn vakantie herinneringen van vroeger en dit jaar. Ook heb ik een aantal redenen waarom ik het strand haat! Daarom ook de leuke vakantiefoto’s from the past bij dit artikel. Mijn holiday zet ik hier nog lekker voort in het zonnetje van Italië. Verbrand en met een liedje in m’n hoofd. Daarom leek het me wel een leuk idee om jullie wat bij te kletsen!

IMG_3917 IMG_2037  EOS 400D 203IMG_2024
Die foto van Tristan moest ik jullie gewoon laten zien. Kijk dan hoe schattig! Net voordat we op vakantie gingen, wilde ik wat oude vakantiefoto’s overzetten van de computer naar de laptop. Ik heb daar echt een uur zitten kijken en genieten van alle fotootjes die mijn moeder ooit heeft gemaakt van ons. Dit zijn er een paar.

Eigenlijk gaan we vrijwel altijd met de auto naar vakantie. Meestal overnachten we dan één keer en dan vaak in van die doorreis hotels. Nu overnachtte we in een heel lux ski appartement met een badkamer, een apparte wc, keuken, zithoek met tv en dvd speler,2 super grote slaapkamers en er bleek ook nog ergens bij de receptie een sauna en zwembad te zijn. Ik vond het bijna jammer dat we maar 1 nachtje bleven en het was ook helemaal niet duur.
En OMG; toen we wat gingen eten bij een restaurantje kwamen er twee meiden naar me toe die met me op de foto wilde omdat ik van MsFabeauty was. Ik vond dat echt zoo leuk! Mijn eerste bnr momentje (oké dat is misschien een beetje overdreven)!

Trouwens, jullie zien het strand wel op veel foto’s, maar serieus ik haat het. Hier heb ik echt een paar goede redenen voor:
Ten eerste verbrand ik altijd, hoeveel ik me ook insmeer (zonnen heeft dus geen zin). Ik moet ook altijd wat te doen hebben (van alleen maar zitten en liggen word ik moe:)), maar door de hitte ben je al gauw kapot van een potje beach ball of tennis. Dan heb ik nog een probleem: de zee zelf. Als ik ga zwemmen in de zee zitten er of zeewier of vissen tussen mijn voeten. Wanneer ik me daar overheen heb gezet, ben ik omringd door tientalllen stelletjes die allemaal klef doen en ik zal jullie die details besparen.
Wanneer ik uit de zee kom en weer ga liggen op mijn handoek om een tiende poging te doen tot zonnen, zit hij helemaal onder het zand en dan heb ik het nog niet eens over mijn voeten…BAH!

Eenmaal thuis aangekomen moet je je omkleden in de douche cabine, omdat je anders overal zand achterlaat en in de douche zelf gebruik je bijna een halve fles shampoo en conditioner om je sliertige touw haar te veranderen in een verzorgde bos volume!
Dus dat waren mijn redenen waarom ik het strand HAAT!!! (Haha ik denk dat jullie nu wel genoeg  weten :))

Love you Peopletjes
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s