Youtubers update

youtube

Wow, het is al een lange tijd geleden dat ik een youtubers update heb gedaan. In dit artikel laat ik dus zien welke kanalen er nieuw zijn in mijn subscribers list. Het zijn er een paar, maar genoeg voor een artikel :). Ik ben een soort van verslaafd aan youtube. De ene keer heb ik een bezinking om allerlei oude video’s van Beautygloss te kijken en de andere keer zoek ik super veel smoothie challenges op (bij wijzen van spreken). Mijn hele leven draait om youtube… nou ja, soort van haha. Ik kijk eerlijk gezegd nog maar heel weinig tv. Oke, dit onderwerp begint een beetje af te dwalen, dus laat ik maar eens beginnen!

 Volg de Baas

Volg de baas is een programma waar drie spelers (de chick, de dikke en de dwerg) opdrachten moeten uitvoeren die ze van de baas op een onverwacht tijdstip krijgen door middel van een smsje. Het leuke is dat de opdrachten of nergens op slaan of bijna onmogelijk om uit te voeren zijn. Echt heel grappig en ik ben er helemaal weg van. En weet je wie er in speelt… Stefan van Stuk tv!!!! (Hij is de baas.)

Elke maandag om 5 uur komt er een nieuwe video online met een nieuwe opdracht. De spelers blijven hetzelfde.

You Do Need More

Dit is mijn lievelingsvideo van haar!! Zooooo schattig. Kijk wel even deel 1 voor meer informatie.

Aimée van der Pijl heeft een heel leuk kanaal op youtube genaamd You Do Need More. Deze meid is heel spontaan en dat maakt het nou zo leuk om naar te kijken. Haar video’s en artikelen gaan over van alles: Beauty, fashion, eten, lifestyle, privé etc. Ook heeft Aimée een blog: youdoneedmore.nl.

ComedeyPlace

Deze jongens zitten bij mij op school en maken hele leuke en grappige video’s van een super goede kwaliteit op het kanaal: ComedyPlace. Ik vind dat ze echt wel meer abonnees verdienen dan dat ze nu hebben (dit bedoel ik alleen maar positief). Ik zeg dit trouwens oprecht, want die jongens ken ik persoonlijk niet heel goed. Neem zeker eens een kijkje op hun kanaal. Ze maken sketches, behind the scenes, short films en nog veel meer!

GirlsOnCatwalk

Eigenlijk zegt de trailer van dit kanaal al genoeg, maar kort samengevat is GirlsOnCatwalk een soort show op youtube die gepresenteerd wordt door Darcy. Ze is 21 jaar en nodigt elke week (als ik het goed heb) 3 andere youtubers uit. Met z’n vieren gaan ze net elkaar de strijd aan door middel van het pimpen van een voorwerp. Dit kan zowel een kledingstuk, doosje, jezelf etc zijn. Echt de moeite waard om er eens een kijkje te nemen!

 

Dit waren ze alweer. Eigenlijk ben ik sinds kort ook op 2 andere kanalen geabonneerd, maar die zijn heel bekend, dus misschien niet echt interessant om iets over te schrijven (TheKelVlog & Lifesplash)

Wat is jou favoriete youtuber?

Love You Peopletjes
X


One thought on “Youtubers update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s