Shoplog Amsterdam & Brugge

Vandaag weer eens een shoplog. Dit keer ben ik naar Amsterdam en Brugge geweest. Voor de tweede keer naar Amsterdam en ik vond het echt super leuk. Er hangt daar een hele andere sfeer dan hier in Den Bosch (dit bedoel ik positief). Verder vond ik het in Brugge ook super. Jullie Belgen maken me altijd zo blij en er hangt altijd een gezellige sfeer daar in België. Brugge is trouwens echt een aanrader om een keer naartoe te gaan. Het is daar prachtig!
Maar nu verder met de shoplog!


5 thoughts on “Shoplog Amsterdam & Brugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s