Schoolstuff :)


gewoonVandaag een artikel waarin ik wat super leuke school stuff laat zien. Van kaftpapier tot schriften. Gewoon als een inspiratiebron; als jij bijvoorbeeld nog niks qua schoolspullen bij elkaar hebt verzameld, maar je kunt dit ook gewoon zien als een artikel vol leuke en schattige school accessoires. Ik heb alle inspiratie gehaald bij de Hema en V&D. De meeste meiden doen hier namelijk hun aankopen voor school.

Agenda’s

agendaDe agenda’s bij de V&D vielen me heel erg tegen dit jaar. Misschien ben ik de enige, maar alles was best druk of kinderachtig. Je moet er maar van houden. Het is niet mijn stijl, maar misschien vind jij die agenda’s wel helemaal het einde. Ieder zijn eigen smaak natuurlijk. Daarin tegen had de Hema echt super leuke en handige. Ik heb er een paar voor jullie hierboven geplaatst. Mijn persoonlijke favorieten!

Vooral de leuke teksten en vrolijke kleurtjes erop spreken me heel erg aan. De agenda rechts bovenin is wat saaier, maar heeft wel iets met die grote knoop voorop. Ze zijn allemaal van de Hema.

Prijs: Tussen de €3,95 en €9,-

Etuis

etuisNu heb ik juist precies het tegenovergestelde. De Hema heeft helemaal geen leuke etuis (naar mijn mening dan), maar de V&D wel!
Het zijn misschien niet de meest fashionable etuis, maar wel super MANNELIJK haha (grapje, ze zijn gewoon wat cooler). Die van Replay en Eastpak zijn stoerder en de rode vrouwelijker. Mijn persoonlijke favoriet is die van Accessorize. Deze heb ik zelf ook. Hij is gewoon zo vrolijk en kleurrijk!

Prijs: Tussen de €10 en €20,-

 Kaftpapier

kaftNu is het weer verdeeld qua winkels! De Hema en de V&D hebben allebei wel leuk kaftpapier, maar toch valt het me een beetje tegen… AGAIN. Alles is of té druk of juist té saai. Toch heb ik wat uitgekozen! Wel alleen papieren en geen rekbare kaften. Bij de V&D vond ik Fashionista en Blond Amsterdam heel leuk. De Hema heeft zoals altijd de leuke effen kleurtjes en nog wat bloemetjes en ruitjes. Super schattig toch!

Prijs: Tussen de €2,- en €4,-

Schriften

hemaaHema

Als eerst die van de Hema: mijn lievelingswinkel op het gebied van schriften. Ze hebben altijd zoveel keuze. De bovenste rij zijn A5 schriften en de onderste rij zijn college blokken. (Behalve rechtsonder dan, dat is een stickervel die je op je schrift of boek kan plakken om hem op te vrolijke. Dat vind ik niet echt beschermend, vandaar dat ze ook niet bij het kaftpapier staat.)

Prijs: Tussen de €1,50 en €2,50

kleinV&D

Zoals je ziet heeft de V&D iets drukkere schriften. Bovenin de grote en onderin de kleine. Weer lekker vrolijk en daar houd ik van!

Prijs: Tussen de €4,- en €5,-

Accessoires

leukDan accessoires. De bovenste rij is van de Hema en daaronder zijn spullen van de V&D. Dat spiegeltje en whiteboard met bakje van de Hema is echt geniaal en super schattig. Ik heb het spiegeltje zelf ook. De oortjes van de V&D met dat hout is ook heel mooi gedaan en macht goed bij de speaker en tas. Het washi tape van de Hema is bovendien super schattig op effen kaftpapier.

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik geen pennen, gummen of potloden heb laten zien, maar dan zou dit artikel echt te lang worden.
Waar koop jij altijd je schoolspullen?

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s